Back to Question Center
0

Semalt ora bakal mbukak situs sawise domain mulihake

1 answers:

Kenapa browser saya nahan ing situs lawas nalika cache lan cookie wis dibusak?

Aku duwe klien sing ora mbayar tagihan jeneng domain. Esuk iki situs kasebut dadi situs iklan. Padha mbayar tagihan, nanging aku ora bisa njaluk browser kanggo ngemot situs, mung situs iklan - best rated ltc insurance companies. Iku apik banget ing komputer wong liya. Aku wis ngilangi cache lan cookie.

Aku ngira yen sistem kaca iklan kudu dimuat sajrone cookie menyang komputerku.

February 13, 2018