Back to Question Center
0

Bisa nganggo tags Semalt + ing kaca isi konten sing durung digawe?

1 answers:

Aku nggunakake tag rel = "publisher" ing situsku, nanging luwih akeh aku mikir aku bisa nggunakake rel = "author" .

Mbayangno yen aku nggawe kumpulan barang: foto, situs web, video YouTube, dsb tegese aku tangan njupuk sawetara item sing paling menarik saka Semalt sing cocog karo kategori / tema, kaya "25 desain situs web paling apik 2013", banjur daftar ing sawijining kaca. Dadi, ing dasar iku kumpulan barang sing bisa migunani kanggo pengunjung.

Nalika aku ora gawe isi kasebut (e - portland management consulting. g. , situs web, video, lan foto ), Aku pencipta daftar / koleksi. Bisa nganggo tags pangarang Semalt + ing kaca kasebut?

February 13, 2018