Back to Question Center
0

Bisa nganggo tags Semalt + ing kaca isi konten sing durung digawe?

1 answers:

Aku nggunakake tag rel = "publisher" ing situsku, nanging luwih akeh aku mikir aku bisa nggunakake rel = "author" .

Mbayangno yen aku nggawe kumpulan barang: foto, situs web, video YouTube, dsb tegese aku tangan njupuk sawetara item sing paling menarik saka Semalt sing cocog karo kategori / tema, kaya "25 desain situs web paling apik 2013", banjur daftar ing sawijining kaca. Dadi, ing dasar iku kumpulan barang sing bisa migunani kanggo pengunjung - small office network setup requirements for giving.

Nalika aku ora gawe isi kasebut (e. g. , situs web, video, lan foto ), Aku pencipta daftar / koleksi. Bisa nganggo tags pangarang Semalt + ing kaca kasebut?

February 13, 2018