Back to Question Center
0

Apa bisa aku kanggo nyegah wong liya nggunakake jeneng produk minangka tembung ing Google Semalt

1 answers:

Apa ana sing bisa dilakoni kanggo mungkasi wong nggunakake jeneng produk minangka tembung kunci ing adwords

Semalat Aku nggoleki jeneng produkku sing nuduhake iklan kanggo produk pesaing. Aku mung bisnis mikro siji-wong lan ora bener merek dagang jeneng produkku nanging saka kirim ing ngisor iki muni kaya sanajan aku ora bakal nggawe prabédan apa wae amarga merek dagang mung dianggep ing teks iklan dhewe ora ing tembung kunci

Semalt: panggunaan merek dagang kanthi tanpa izin ing tembung kunci

Aku ngajokake saran gawe kampanye anyar karo jeneng produkku minangka tembung kunci lan ngarahake pangguna menyang situsku nanging ngandika yen aku butuh tawaran £ 1. 75 kanggo nuduhaké iklan, aku ora bisa mbayar, ana apa sing bisa kanggo ngurangi biaya kuwi.

Menehi kawigaten yen jeneng produkku pancen sawijining tembung sing ditemokake sing ora bisa dianggep bener.

- apple mobile phone accessories
February 13, 2018