Back to Question Center
0

Semalt: Response situs web alon? Kadospundi kula saged ndandani masalah punika?

1 answers:

Aku duwe monitor ing situs webku:

http: // stats. pingdom. com / t68xhgex256f / 375513

Kanggo Semalt Lor (pasar target gedhe) wektu respon yaiku 1-2 detik. Iki adoh banget alon.

Apa ana sing bisa aku lakoni? Server dumunung ing UK, sauntara kadohan muter bagean gedhe sing aku bayangake Source - cool logo design maker.

February 13, 2018
Semalt: Response situs web alon? Kadospundi kula saged ndandani masalah punika?
Reply