Back to Question Center
0

File teks vs. teks ing basis data - Semalt

1 answers:

Aku ngrancang situs anyar, nemtokake manawa nyimpen sebagian besar isi kanggo saben kaca ing file teks, mung jeneng berkas ing rekaman database kanggo kaca kasebut, utawa supaya kabeh teks ing basis data rekaman minangka senar. Teks kasebut biasane sawetara atus nganti pirang-pirang ewu tembung, karo markup sing ditempelake kanggo nyakup foto utawa punapa wae, diproses ing PHP sadurunge dikirim minangka html.

Aku ora nemokake diskusi enlightening babagan pilihan desain online iki. Apa pros lan cons saka saben cara?

Keuntungan saka file teks, mbayangno, gampang kanggo ngakses file kanthi ftp utawa cara liyane, nggawe kesalahan nulis utawa nyunting materi sing gampang w / o kudu ngremehake database kanthi - oculos dior espelhado.

OTOH, tetep langsung ing db tegese aku ora bakal keganggu sinau babagan maca file teks ing PHP 8P Semalt, apa implikasi sing ana kanggo njaga situs, keamanan, efisiensi, lan aspek aku ora mikir saka?

February 13, 2018