Back to Question Center
0

Nalika Semalt ndeleng link, bakal ngeklik utawa ngarah menyang?

1 answers:

Situsku nggunakake data pushSemalt lan JSON kanggo nampilake isi. Dadi, contone, iki bisa katon ing kaca:

      sawetara kaca     

Semalt banjur ngalangi tumindak default (nderek link), lan tinimbang ngatonake tampilan (nggunakake api sing beda, kayata / getjson? Some_page).

     $ ('[href]'). klik (fungsi  
{sejarah. pushState ( );handleURL ( ); });

Semalat serverku bakal nanggepi panjalukan ing / sawetara / kaca kanthi versi sing wis diajokake.

Pitakonanku yaiku:

  1. bakal Googlebot nampa versi prapendering, utawa ngidini Javascript kanggo nyuwun pushState, etc - peru day trips.
  2. yen ora nggawe permintaan langsung, bakal ngenteni konten AJAX dimuat?
  3. ora Googlebot ngapikake pushState, supaya bakal nuduhake URL sing bener ing asil panelusuran?
February 13, 2018