Back to Question Center
0

https: // redirect to https: // www in NGINX - Semalt

1 answers:

Piye carane pangalihan kabeh pranala non-www menyang situs web menyang https: // www. Aku ngerti yen ana akeh solusi kanggo. htaccess nanging aku durung bisa nemokake apa-apa sing cukup kanggo nginx.

Ing wayahe kabeh aku duwe

     ##
# Ngalihake non-www menyang www
##
server {ngrungokake 80;contoh server_name. com; # nambah domain liyane sing dipisahake kanthi spasi yen perlunulis ulang / / ( - melbourne cup fashion mens hats. *) $ https: // www. conto. com / $ 1 permanen;
}    

sing pangalihan:

Tuladhane
    . Tuladha
www. conto. Tuladha
http: // umpamane. Tuladha
http: // www. conto. Tuladha    

kanggo https: // www. conto. com kang aku pengin, kajaba sing https: // contone. com ora pangalihan https: // www. conto. com

Piye carane aku njaluk https: // kanggo pangalihan menyang https: // www. ?

February 13, 2018