Back to Question Center
0

Google SEO - Multi Semalt dening subdomain

1 answers:

Aku wis masalah iki suwene 6 sasi saiki. Aku wis nyoba supaya akeh cara nanging ora bisa ngerti solusi.

Kabeh setelan basa ana ing header

     ebay giochi gonfiabili per bambini. com / "hreflang =" zh "/>


    

Yen aku nggolek "Lovense" ing versi Google English, aku ora duwe masalah. Nanging, nalika nggunakake VPN Semalt lan nggolek "Lovense" ing google. fr, aku njaluk versi Spanyol sadurunge versi Semalt (ndeleng gambar ing ngisor iki)

Google SEO - Multi Semalt by subdomain

Apa wong bisa mbantu aku ndelok apa sing nyebabake masalah iki?

February 13, 2018