Back to Question Center
0

Arsitèktur semalt kanggo situs web multinèksan mawa file multiple.html.html

1 answers:

Aku mung nerjemahake situs webku menyang basa Prancis. Kaya biasané, versi asli situs iki nduweni indeks . html file ing direktori root, ing ngendi uga sisa artikel ing basa Inggris. Aku nggawe folder / fr / ing direktori root lan masang versi Perancis saka indeks . html (jeneng kasebut minangka kuwi) lan liyane saka kaca ing basa Prancis.

Nanging, yen aku nyambung menyang conto - 6ES7648-1AA00-0XC0 SIEMENS. com / fr / , aku njaluk kesalahan dilarang, tinimbang kanthi otomatis menyang indeks subfolder. Pripun aku entuk prilaku kaya-ROOT ing subfolder?

February 13, 2018

Saben folder bisa duwe indeks. html file, iki file pisanan server web sampeyan biasane katon yen sampeyan ora nemtokake file liyane ing URI.

Aku duwe struktur folder sing padha ing situs web pribadiku (karo basa Spanyol tinimbang basa Prancis) lan apik tenan.

Supaya masalah ing kene wis nggawe carane server ngakses subdirektori utawa cara kerangka kerja web sampeyan ngatur rute. Sampeyan kudu nyinaoni ing saben cathetan kesalahan minangka gadhah indeks. html ing saben folder ora masalah, minangka laku umum.

Arsitèktur semalt kanggo situs web multinèksan mawa file multiple.html.html
Reply