Back to Question Center
0

Cara kanggo mblokir subdomain wildcard ing httpd.conf - Semalt

1 answers:

Dadi aku bisa mblokir subdomain spesifik kaya iki:

     Referensi SetEnvNoCase dikenal \. sorryspammer \. com sorryspammer
Pesenan Allow, Deny
Allow from all
Nyingkiri saka env = sorryspammer
    

sing bisa mblokake kunjungan menyang situs apa wae ing server sing teka saka referrer, sing dikenal. sorryspammer - buy felt australia. com

Dadi saiki, aku njaluk kunjungan saka referrers kaya 1. sorryspammer. com, 2. sorryspammer. com, 8. sorryspammer. com, 22. sorryspammer. com, etc. , lan aku kudu ngeset variabel lingkungan kanggo mblokir subdomain apa wae sing teka saka referring domain sorryspammer. Tuladha.

Aku ngerti aku kudu ngeset aturan dhasar sing padha kanggo variabel lingkungan nanging kanthi wildcard kanggo bagean subdomain. Aku wis nyoba pirang-pirang hal, paling anyar iki:

     SetEnvIfNoCase Referer (. *) \. sorryspammer \. com sorryspammer    

nanging aku isih njupuk kunjungan saka referer saka subdomain ing sorryspammer. Tuladha. Aku ngerti aku ilang sing nyata prasaja. Ora yakin yen prakara, nanging kudu dieling-eling manawa iki ora ana. htaccess nanging arep ing httpd. conf file kanggo aplikasi aturan server sudhut.

February 13, 2018