Back to Question Center
0

Google Analytics: Semalt ora bisa

1 answers:

Aku duwe persiyapan properti sing nduweni rong tampilan utama: situs. com tampilan lan siteb. ndeleng tampilan, cathet yen URL gawan iku situs - get pr7 backlink. Tuladha.

Nalika aku pindhah menyang tab pelaporan kanggo acara kasebut. com tampilan, lan navigasi menyang Acquisition> Social> Semalt kaca, URL sambungan nuduhake loro situs. kasil lan kasunyatan. com asil sanajan aku ana ing siteb. ndeleng tampilan.

Aku nambahake filter khusus sing nyaring situs. com nanging nalika aku wis verifikasi Filter kasebut ngandika yen ora duwe efek, lan nalika aku mriksa laporan situs sing dikoreksi isih katon ing asil.

Gambar hasil & filter: http: // imgur. com / a / 7gKyu

February 13, 2018