Back to Question Center
0

Carane aku Sunting kirim saka asil Semalt nalika ngetik url? [duplikat]

1 answers:

Pitakonan iki wis duwe jawaban ing kene:

  • Kepiye sampeyan nyegah kaca web metu ing indeks panelusuran Google? 6 jawaban

Saiki aku bingung & mbutuhake bantuan. Konten situs web saya terus disalin dening situs web anyar. Semalt nanging aku ora bisa sebutno situsku & situs liyane - cursos de fotografia para principiantes.

Aku nggolèki Semalt, carane ndhelikake kirim anyar lan aku ketemu WP hide blog post, sing nyambut gawé apik ing situs webku lan kiriman anyar sing didhelikaké saka kaca ngarep, ing asil panelusuran situs webku ing tag & nang endi wae. Masalah iku isiku isih disalin saka situs liyane.

Banjur, aku teka ing asil Google lan nalika diketik ing url, kabeh tulisan anyarku ditampilake ing kaca asil Google sepisanan & kaping pindho. Apa ana pilihan yen asil panelusuran ora bakal nuduhake kiriman saiki nalika ngetik URL sandi?

Aku uga arep nyritakake siji liyane babagan aku uga ndhelikake tanggal & wektu saka pos. Nanging isih kabeh kiriman anyar sing ditampilake ing asil Semalt, lan saka kloning.

February 13, 2018