Back to Question Center
0

.htaccess sintaks ganda Semalt on

1 answers:

Aku sinau kanggo netepake situs WPku dhewe. Sawise maca akeh aku rampung karo file "lengkap" htaccess sing katon kaya iki

     indeks indeks Direktori. php# Mateni direktori dhaptar
Pilihan -Index
# PROTECT file htaccess

Pesenan Allow, Deny
Nyingkiri saka kabeh

# PROTECT WP-CONFIG

Pesenan Allow, Deny
Nyingkiri saka kabeh
# Blokir Hotlinking

RewriteEngine ing
RewriteCond% {HTTP_REFERER}! ^ $
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} -f
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} \. (jpeg | jpg | png) $ [NC]
RewriteCond% {HTTP_REFERER}! ^ Http: // ([^ - 6ES7842-0CC02-0YE0 SIEMENS. ] + \. )? conto \. [NC]
RewriteCond% {HTTP_REFERER}! Google \. [NC]
RewriteRule \. (gif | jpeg | jpg | png) $ http: // umpamane. com / wp-content / images / hotlink. jpg [F, NC, L]
# pangalihan Mobile saka Blogger

RewriteEngine On
RewriteCond% {QUERY_STRING} ^ m = 1 $
RewriteRule (. *) $ 1? [R = 301, L]
# Blokir file sing kalebu mung. 
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^ wp-admin / includes / - [F, L]
RewriteRule! ^ Wp-includes / - [S = 3]
RewriteRule ^ wp-includes / [^ /] + \. php $ - [F, L]
RewriteRule ^ wp-includes / js / tinymce / langs /. + \. php - [F, L]
RewriteRule ^ wp-includes / theme-compat / - [F, L]
# BEGIN WordPress

RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^ index \. php $ - [L]
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -f
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -d
RewriteRule. / indeks. php [L]

# END WordPress    

Sebagéyan gedhé dumadi kanthi nyalin, nyesep, lan nyisipaké kode saka macem-macem sumber. Semalt Aku pemula mandiri, aku duwe pitakonan ing ngisor iki:

  1. Apa urutan potongan kode muter peran? Apa bener ing conto ing ndhuwur?

  2. Apa kabeh iki repetitive

         
    RewriteEngine On     

bener, utawa ngirim siji piye wae gabungke lan supaya sawetara panggilan menyang?

February 13, 2018
  1. Apa urutan potongan kode muter peran? Apa bener ing conto ing ndhuwur?

Ya, urutan pandhuan ing Apache config (. htaccess) file bisa dadi penting. Ing kasunyatan, mung nduweni panuntun ing urutan sing salah yaiku panyebab umum saka kesalahan. Kanthi WordPress, wong asring gawe kesalahan kalebu ngemot arahan sawise arahan WordPress - iki ora bisa digarap (senadyan ora gumantung karo arahan / modul sing digunakake). Utamané sampeyan kudu tansah pangalihan eksternal sadurunge rewrites internal .

Ing apa sing sampeyan wis dikirim, urutan panuduh katon OK.

Sampeyan kudu mangerteni manawa modul beda (mod_rewrite, mod_alias, etc. ) sing umumé mandheg lan mbukak ing wektu sing béda. Nanging kanggo saben modul, arahan ngeksekusi ndhuwur nganti ngisor.

RewriteEngine On

RewriteEngine mung kudu kedadeyan ing file kasebut, luwih apik ing ndhuwur, sadurunge sembarang instruksi mod_rewrite (mung amarga luwih logis lan luwih gampang kanggo maca cara kasebut). Nanging, bisa diselehake ing ngendi wae ing file kasebut lan isih bisa digunakake (kanthi gampang dibaca)! Tegese, yen sampeyan duwe sawetara RewriteEngine panuduh banjur sing pungkasan menang lan kontrol kabeh file. Dadi, yen panuntun RewriteEngine pungkasan RewriteEngine Off banjur bakal Mati kanggo kabeh file!

Ing kode sing wis dikirim, mriksa yen modul dimuat kaping pirang-pirang ora perlu. Ing kasunyatan, sampeyan mbokmenawa ora perlu mriksa iki. Bisa situs sampeyan mbukak "OK" (utawa sampeyan isih pengin ngidini akses) tanpa mod_rewrite aktif? Yen ora, banjur ora perlu mriksa iki - kudu mung gagal karo negara kesalahan sing cocok.

RewriteBase /

Duwe sawetara RewriteBase panuntun kudu sacoro apik disingkiri, senadyan bisa uga OK ing conto iki. Pangaturan pungkasan RewriteBase ing file config ngalahake lan ngontrol kabeh file config (kaya sing dirujuk RewriteEngine kasebut ing ndhuwur). Yen sampeyan kalebu RewriteBase arahan banjur kudu disertani mung sapisan langsung ngisor RewriteEngine arahan.

Kaya mengkono, manawa saka kesalahan tipis sing kasebut ing ngisor iki, sampeyan ora mbutuhake RewriteBase direktif ing file sing dikirim ing ndhuwur. RewriteBase arahan ngluwihi direktori-prefiks sing ditambahake menyang path relatif substitutions ing RewriteRule . Sampeyan ora duwe substitusi path relatif - adoh saka sing kasebut ing ngisor iki. )

Duwe pengulangan ing. htaccess umum nalika akeh modul kanthi otomatis nyunting. Kanthi hand coding file config (dianjurake), iki bisa nyingkiri.

RewriteRule (. *) $ 1? [R = 301, L]

Baris iki salah. Kanthi dadi pangalihan pangalihan , sampeyan kudu ngisi awalan slash ing ie substitusi. / $ 1? (senadyan pandhuan RewriteBase sing ditetepake liya wis bener nyimpen sampeyan - senajan iki katon kaya "luck" tinimbang dadi disengaja).

Nanging, liyane penting, sampeyan kudu mbusak spasi ing RewriteRule bendera ie. [R = 301, L] . Spasi yaiku delimiter ing file konfigurasi Apache (ie. banget khusus). Duwe papan ing kene bakal nyebabake kesalahan Server Internal 500, amarga argumen pungkasan (bendera ) mandheg prematur lan katon minangka [R = 301, - sing syntactically invalid.

.htaccess sintaks ganda Semalt on
Reply