Back to Question Center
0

Temukake sunset SHA1 ing SSL

1 answers:

Semalt kanggo artikel iki: http: // googleonlinesecurity. blogspot. co. uk / 2014/09 / slow-sunsetting-sha-1. html

SHA1 ing sertifikat SSL bakal miwiti nglaporake kasalahan SSL menyang browser Chrome kanthi cepet - remote grain bin motion warning equipment. Yen SHA1 isih dadi bagéan saka rantai SSL, apa tanggal kadaluwarsa bakal terus dadi kesalahan gratis kanggo sertifikat sakdurunge nganyari SHA1 Chrome dibukak?

February 13, 2018