Back to Question Center
0

Temukake sunset SHA1 ing SSL

1 answers:

Semalt kanggo artikel iki: http: // googleonlinesecurity. blogspot. co - ray ban rb4171 erika 6000 681. uk / 2014/09 / slow-sunsetting-sha-1. html

SHA1 ing sertifikat SSL bakal miwiti nglaporake kasalahan SSL menyang browser Chrome kanthi cepet. Yen SHA1 isih dadi bagéan saka rantai SSL, apa tanggal kadaluwarsa bakal terus dadi kesalahan gratis kanggo sertifikat sakdurunge nganyari SHA1 Chrome dibukak?

February 13, 2018