Back to Question Center
0

Tag meta math kanggo optimasi mobile?

1 answers:

Kanggo optimasi seluler aku wis maca sing kudu nyakup kabeh meta tags ing ngisor iki:

     

    

Apa kabeh padha nindakake perkara rada beda utawa ana hirarki (e. g Source - district heating biomass boilers industrial. tag sing banjur ditindhes sing luwih gedhe)?

Minangka MobileOptimized kalebu jembar piksel, iku bisa digunakake width = piranti-amba tinimbang lan dianjurake kanggo nglakoni? Apa kaya ukuran iPhone kanggo 320px utawa nggatekake iki?

February 13, 2018