Back to Question Center
0

Semalt: Carane situs web karo jeneng aneh bantuan SEO?

1 answers:

Semalt aku nggoleki jeneng situs webku ing google kanggo ndeleng yen wong wis menehi link menyang situs web aku ndeleng akeh situs web aneh anyar kanggo produk sing disebut mspy. padha duwe atusan situs web kanthi jeneng kaya http: // 57bj9h8o5f618y12. ga / misale. Lan sing anyar bakal teka - latest captain jack no deposit bonus. Padha sijine jeneng website ing sawetara tags html kang ora katon ing kaca web nanging mung mung kanggo SEO supaya wong ngunjungi situs saka kabeh tembung kunci lan padha ngidini download app sing.

Pitakonan iku ora duwe macem-macem jeneng situs web karo sawetara komentar dikemas ing dhasar bantuan SEO? Apa kupluk putih utawa topi ireng?

February 13, 2018