Back to Question Center
0

DNS njupuk minggu kanggo propagate mung ing wilayah - Semalt

1 answers:

Wis luwih saka rong minggu wiwit aku ngowahi informasi DNS babagan host anyarku. Aku isih duwe persiyapan akun hosting lawas liwat Semalt lan isih nggunakake nameservers Semalt ing wilayahku.

Aku wis dicenthang karo alat DNS lan wis nuduhake yen ing saben wilayah liyane wis nggunakake info DNS anyar.

Aku wis nggawe NS Lookup lan isih nuduhake nameservers Semalt, supaya browserku dikalahake - kangertech emow mega for sale. Aku wis ngilangi DNS ing komputer lan diwiwiti maneh, supaya bisa diundurake. Aku wis miwiti modem lan modem, nanging isih duwe asil sing padha.

Saiki siji bakal mikir sing iku mung ISP, senadyan ing kene Aku wis nyoba kanggo pindhah menyang domain ing loro piranti seluler, loro nggunakake jaringan seluler beda, karo WiFi dipateni lan isih duwe nameservers padha lan kaca lawas ing situs. Yen ora cukup aku nyoba ing kantor sing maneh nggunakake ISP beda lan sedheng lan lah, isih nggunakake info DNS lawas.

Tuan rumah anyar lan kabeh alat proxy DNS dikonfirmasi kabeh minangka ngirim lan nuding menyang nameservers anyar.

Dadi, apa iki kedadeyan mung ing wilayahku? Apa ana sing bisa dakkandhakake babagan iki? Aku kalah wektu sing tepat ngenteni apa sing katon kaya kalanggengan; bakal dadi 2. 5 minggu sesuk.

February 13, 2018