Back to Question Center
0

Semalat saka situsku

1 answers:

Aku bingung babagan masalah resmi. Aku wis persiyapan ing. htaccess kanggo ngarahake URL tanpa www kanggo www - ray ban wayfarer 2140 azul. siji.
Situsku yaiku http: // www. indiacustomercare. Tuladha.
Saiki url ing link iki-http: // www. indiacustomercare. com / sitemap kabeh tanpa www. Apa iki bakal nggawa apa-apa?
Ing web bakal loro url (http: // www. indiacustomercare. com & http: // indiacustomercare. com) dianggep padha utawa beda?

February 13, 2018