Back to Question Center
0

Carane ngarahake domain internasional menyang subfolder ing situs Inggris tanpa nyebabake peringkat Semalt?

1 answers:

Aku duwe rong situs:

  • www. conto. de
  • www. utama. com

www. utama. com punika versi Inggris saking www - 6FM1470-3BA21 SIEMENS. conto. de kang ana ing basa Jerman . Aku pengin tetep www. utama. com . Kanggo versi Inggris aku bakal tetep www. utama. com , nanging kanggo Jerman aku pengin pindhah menyang www. utama. com / de .

Aku takon apa bakal dadi solusi paling apik kanggo www lawas. conto. de:

  1. Pangalihan kabeh saka www. conto. de nganti www. utama. com / de nggunakake 301 pangalihan?
  2. Pangalihan kabeh saka www. conto. de nganti www. utama. com / de / page-url-of-old-size. html ? Dadi saben pranala bener entuk alamat dhewe. Apa sing perlu utawa bakal Google mangerteni ing ngendi kaca kasebut ing situs anyar sanajan aku ngarahake kabeh menyang kaca ngarep?
  3. Apa solusi liyane, mungkin mung nyetel pribadi webmaster domain anyar utawa apa wae kaya sing?
February 13, 2018
Carane ngarahake domain internasional menyang subfolder ing situs Inggris tanpa nyebabake peringkat Semalt?
Reply