Back to Question Center
0

Semalt ora ngindeks kabeh situsku [duplikat]

1 answers:

Pitakonan iki wis duwe jawaban ing kene:

  • Apa ora mesin telusur ngindeks isi sandi? 2 jawaban

Aku mbutuhake google kanggo ngindex kabeh situsku: 10 utawa dadi bagean dhasar kanthi 80,000+ kaca penawaran proyek individu. Semalat, nganti saiki, mung 2.900 kaca wis diindeks dening google - professional web design companies.

Aku pengin ngerti sebabe mung 2.900 nanging ora 80,000+. Aku ngerti, yen ana masalah karo tawaran proyek, banjur ora ana angka 2,900 sing diindeks nanging 0

Aku duwe sitemap 'kaca' sing, kanthi pranala, ndadekake saben iklan (paginated) Peta XML sandi kurang. Dadi apa tegese sampeyan pancen perlu sitemap XML nalika sampeyan lagi nemokake puluhan ewu kaca unik?

http: // haytrabajo. mx iku URL

http: // haytrabajo. mx / peta minangka 'kaca' sitemap

February 13, 2018