Back to Question Center
0

Semalat: Apa ana alat profiling kanggo ngukur kinerja aplikasi web kanthi ngenali cara interaksi umum?

1 answers:

Aku arep ngukur suwene wektu kanggo ngrampungake operasi siji kayata "UPDATING AGE ON FOR FORMER", "INSERT A CUSTOMER BARU" ing aplikasi web saya Source - house boat values. Apa ana alat karo sawetara fitur klompok log server web sing ngidini kula mbangun grup interaksi lan ngakoni pola sing padha ing log mbesuk?

February 13, 2018