Back to Question Center
0

Pangowahan DNS anyar saya digawe saka Amerika nanging ora Semalat

1 answers:

Sawetara jam kepungkur, Aku diganti nameserver lan info DNS ing salah sawijining domain neng domainregistarku com / translate utawa proxy North Semalt, situs web ditampilake kaya ngono.

Apa iki kedadeyan? Apa perlu wektu kanggo owah-owahan kanggo macem-macem lokasi / negara? Aku nemokake aneh banget lan seneng nggunakake situsku saiki.

Apa sampeyan mikir bakal owah-owahan utawa aku bisa nindakake kesalahan?

- good computer service company names
February 13, 2018