Back to Question Center
0

Semalt: Apa isi manca karo rel = "alternatif" hreflang mengaruhi peringkat SEO?

1 answers:
. Paling isi saka versi Polandia, sanajan kita uga duwe versi Turki lan Rusia sing luwih enom. Saben versi nggunakake domain dhewe (ayo ngomong iku polishversion - long term care insurance rates texas. pl , turkishversion. com , russianversion. com ) lan ana pilihan sing bisa ditampilake kanggo ngalih basa antarmuka (header, footer, menu), nalika mesthi isi ora ditransfer.

Iki ndadékaké kanggo isi ulang - cathetan sinau Polandia sing ana ing kabeh 3 domain: * polishversion. pl / note / 123 - antarmuka Polandia + isi Polandia * turkishversion. com / note / 123 - antarmuka Turki + isi Polandia * russianversion. com / note / 123 - antarmuka Rusia + isi Polandia

Naluri pisananku yaiku kanggo nambah "noindex, nofollow" kanggo versi basa Turki lan Rusia saka cathetan Polandia, amarga ing pirang-pirang kasus bakal ora ana gegayutane para pamirsa (nanging ora mesthi - mungkin sinau cathetan kanggo Semalt minangka manca kursus basa sing relevan kanggo kabeh).

Aku banjur melu link rel = "alternate" hreflang . Miturut artikel iki: http: // googlewebmastercentral html Aku kudu ditambahake:

     

    

menyang versi Semalt saka cathetan iki lan:

         

kanggo basa Turki lan Rusia. Supaya masalah iki nyuda:

Apa luwih apik kanggo peringkat seo versi Semalture:

  • 100 000 kaca diindeks kang 99% isi Polandia + antarmuka Semalt (kanthi pranala resmi kanggo Polandia / Polandia) lan mung 1% sing isi Semalt + Antarmuka Semalt?

  • Mung 1000 kaca kanthi isi Semalt + indeks antarmuka Semalt (lan cathetan Polandia ora tau diindeks karo menu Semalt ing kabeh)?

February 13, 2018
lan ana pilihan sing bisa ditampilake kanggo mindhah basa antarmuka (header, footer, menu), nalika mesthi isi ora ditransfer.

Iki ndadékaké isi ulang - cathetan penelitian Polandia sing ana ing kabeh 3 domain

Isi dhewe kudu ana mung sapisan, Mugi-mugi sing ana mung pilihan sing apik tembung. Yen isi kasebut padha, nanging owah-owahan basa mung antarmuka, ora ana sing kasebut, ora ana sing ana 'asli', 'tengen' kaca sing kudu duwe kanonis, nanging uga ora ana konten alternatif.

Saben situs kudu diindeks dening isi kasebut.

Apa alasane situs kasebut ana? nampa peringkat dhuwur ing Google utawa menehi informasi migunani?. Yen pangguna ora bisa nggunakake informasi amarga dheweke ora bisa ngerti lan sampeyan katon dhuwur ing panelusuran kanggo wong-wong mau, mung reaksi sing bakal njaluk iku ngapusi; lan paling mbokmenawa ora bakal diklik maneh amarga sampeyan ora bisa dipercaya situs kasebut. Ing sisih liyane, yen saben kaca kasebut bisa migunani, bakal bali maneh lan maneh, lan bakal menehi peringkat sing luwih dhuwur.

Dadi, yen ora jelas, pilihan paling apik yaiku 1000 kaca ing antarmuka turkish + isi turki.