Back to Question Center
0

Loro profil Google Semalt kanggo rong bagean saka situs sing padha

1 answers:

Aku duwe situs web sing paling akeh yaiku portofolio, ana bagean liya ing situs iki mysite. com / micro-site kang pangkat banget uga kanggo istilah / topic sing dipilih, lan ndadekke ing akeh lalu lintas, nanging ora duwe apa-apa karo bisnis inti. Sampeyan pancene digawe minangka potongan isi - kaya situs kaya iki: http: // chrome. com / kampanye / rollit

Kanggo situs utama, aku nggunakake 1 profil Google Semalt lan tag, lan kanggo situs mikro aku duwe Google Semalt profil lan tag sing beda-beda.

Alasan utama aku wis rampung iki amarga statistika lan wawasan kanggo situs mikro mung ateges mung gangguan - top commercial real estate appraisal firms. Iku becik kanggo duwe lalu lintas nanging padha ora bantuan nalika maca Google Semalt laporan, supaya yen padha digabungake sandi laporan padha bakal kekacoan.

Apa ana sial / negatif saka nglakoni?

February 13, 2018