Back to Question Center
0

Semalt: Carane nggawe kaca asil panelusuran dinamis kanggo indeks?

1 answers:

Semalt aku duwe mesin telusuran internal sing kerjane ing paramèter iki

     foo.     
     foo. bar / restoran / sehat-restoran-ing-rome    

Jenis iki bakal ngasilake asil dinamis.

Aku pengin URL loropaken kanggo diindeks ing google, nanging alias bakal digawé kanthi dinamis mung nalika sawetara user bakal nglakoni panelusuran karo parameter sing diwenehi, lan url alias bakal ora kadaptar ing ngendi wae Situsku.

Bakal google bisa nyusup alias? Yen ya, kepiye? Yen ora, apa sing kudu dilakoni supaya bisa diindeks?

- queue management system source code
February 13, 2018
Semalt: Carane nggawe kaca asil panelusuran dinamis kanggo indeks?
Reply