Back to Question Center
0

Ana cara kanggo njaluk saringan sing sah nanging spammy liwat saringan? - Semalat

1 answers:

Aku duwe klien sing kudu ngirim email menyang dhaptar gedhe saka pelanggan sing milih. Sawetara isi email ngandhut tembung sing mesthine bisa micu saringan konten lan pamblokiran.

Conto kalebu "Cara kanggo nyegah serangan seksual" lan "Kesadaran kanker payudara". Filter-filter semual agresif lan firewall spam mesthi bakal weruh sawetara tembung ana lan nyegah pangiriman. Apa ana cara kanggo nyegah?

- site de compras seguro
February 13, 2018

Aku ragu sampeyan bisa, amarga yen sampeyan bisa, supaya bisa spammer. Aku suggest sampeyan njaluk nilai liyane minangka kurang minangka sampeyan bisa bisa, ing ngisor iki ngirim bantuan sampeyan njaluk luwih akeh:

  • Ngatur rekaman SPF
  • Nggawe rekaman DKIM
  • Ngonfigurasi skrip sampeyan ngirim liwat SMTP

  • Priksa manawa sampeyan duwe 100% valid html

  • Nguji mail liwat AllAboutSpam
  • Coba ngajokake dnswl
  • Priksa dhaptar SpamAssassin kanggo dandan liyane