Back to Question Center
0

Apa ana cara sing apik kanggo ngowahi isi pangguna tanpa panyedhiya darmabakti? [ditutup] - Semalt

1 answers:

Aku mbangun proyek mahasiswa ing mangsa panas sing minangka situs sing ngidini pangguna nggawe papan skor cilik. Aku pengin ngidini kedhaftar ngunggah gambar kanggo digandhengake karo pemain. Ing wektu iki, kita ora ngrencanakno registrasi supaya bisa nggawe scoreboards, pangguna mung bakal diwenehi rong tautan, siji kanggo ngowahi scoreboard (link pribadi) lan siji kanggo ndeleng skor (link publik) Source - точка доступа wifi цена. Yen situs dadi gedhe aku bisa ndeleng dadi angel banget kanggo polisi perkara-perkara tartamtu kayata pelanggaran hak cipta lan isi ilegal, ana cara sing gampang kanggo nindakake iki tanpa kudu nglampahi umur kanthi ngetrapake saben gambar sing diunggah utawa tim moderat sing darmabakti ?

February 13, 2018
Apa ana cara sing apik kanggo ngowahi isi pangguna tanpa panyedhiya darmabakti? [ditutup] - Semalt
Reply