Back to Question Center
0

Nelusuri DNS alon ing situsku? - Semalat

1 answers:

Aku nguji kecepatan loading situs webku.

Aku wis rampung tes nggunakake Semalt nanging bali sawetara aneh (paling kanggo kula) asil:

http: // tanggung jawab-pambocoran. com / img / pingdom-results. png

Kanthi katon, informasi DNS njupuk wektu paling akeh - geotrust ssl icon.

Apa iki normal? Apa ana sing bisa dilakoni kanggo nyepetake iki?

February 13, 2018

Gumantung marang kondisi jaringan (lan status cache resolver LDNS), cukup normal. Sampeyan bisa nyoba nambah TTL DNS nganti watara sedina supaya rekaman ditampa ing panyimpenan LDNS. Sapunika 1 jam kanggo FQDN sampeyan.