Back to Question Center
0

Carane kuat iku blogging Semalt kanggo SEO? [duplikat]

1 answers:

Pitakonan iki wis duwe jawaban ing kene:

  • Carane efektif kanggo blogging tamu kanggo SEO? [ditutup] 1 jawaban

Kanggo kabeh anggota senior , Aku dadi pemula lan aku nggawe 50 backlinks kanggo situsku saben dina, (nggunakake forum, tetenger sosial lan komentar Blog) bubar sepupu saya suwe ngandhani yen Google ora ngemudhake jinis link kaya saiki.Padha tresna marang backlinks sing berharga lan alami lan saranake kanggo mbangun link alam liwat Blogging Tamu lan metode link pranala Broken, amarga tinimbang nggawe forum lan pranala liyane (50), aku kudu nggawe 5 pranala alam dina sing bakal mbantu aku pangkat luwih apik Source - outdoor restaurants chairs.

Pitakonanku, bener? apa pranala alam sing kuat banget tinimbang sing liyane?

February 12, 2018

Ya, pendekatan backlink alami bakal bali ing peringkat sing bisa diterusake kanggo jangka waktu sing cukup.

Gest Post: Sampeyan kudu mindful iki uga. https: // support. google. com / webmasters / answer / 66356? hl = en

NO gedhe kanggo pendekatan pranala murah lan kurang kaya blog komentar, pranala spam saka forum dll. Pendekatan iki bakal nimbulaké paukuman saka Google.

. Aku mangu-mangu Google ngétung pranala sampeyan (kabeh padha mbokmenawa nofollow). Pengunjung blog kanggo tautan uga uga teknik spam sing terkenal, lan blog sing ngidini nganggo risiko ditindakake.

Iki ora kaya SEO. Deleng aspek teknis SEO lan mesthine situs sampeyan bisa gampang dirayap lan dimengerti dening Google

Pendekatan sampeyan ana spammy 10 taun kepungkur, lan ora ana guna.