Back to Question Center
0

Semalt DNS nalika pendaftar lan inang beda

1 answers:

Mung kanggo ngonfirmasi yen anggapan saya bener (yen ora, mugi keparenga kula mangertos ing pundi kula lepat):

  • Domainku nuduhake jkwsp. com
  • Pendaftar ngendi aku wis ndhaftar sandi domain yaiku hioxindia. com
  • Domainku tuan rumah ing ixwebhosting - roaring twenties game online. com

Aku duwe akses marang pengaturan DNS ing registrar uga ing hosting.

Ngatur 1 . - Ing Setelan DNS Pangatur: Jeneng server wis dicithak dening registrar.

  • Q1. 1. Yen aku A rekaman menyang IP diwenehake marang aku dening host, bakal bisa?
  • Q1. 2. Kanggo subdomain aku kudu nggawe Cname rekaman utawa anyar A rekaman arahake IP diwenehake kanggo subdomain dening host sandi?
  • Q1. 3. Kanggo ngakses situsku minangka http: // jkwsp. com lan http: // www. jkwsp. com aku kudu nggawe entri kaya: *. jkwsp. com to IP OR jkwsp. com kanggo IP lan www. jkwsp. com minangka Cname ?

Setting2 . - Ing Inang:

  • Q2. 1 Arahake NameServers sing diwenehake dening inang ing rekaman Registrar NS lan mbusak kabeh Rekam sing kasebut ing A rekaman ing Pendaftar?
  • Q2. 2 Entri rekaman lan subdomain wis digawe dening Inang. Awit NameServer dituding menyang Host saiki setelan ing inang bakal ditrapake lan A rekaman bakal tumuju menyang situs? Lan owah-owahan mangsa kudu rampung Ing Hars Mung?

ing loro semalt sing siji kudu disenengi?

February 11, 2018
  1. Sampeyan kudu. Coba lan ndeleng.
  2. Kanggo subdomain, iku gumantung carane hosting sampeyan bisa nggawe. Aku iku paling gampang kanggo duwe host uga host DNS; cara sing padha bisa nyetel sawetara bab kasebut kanthi otomatis. Kanggo hostku, kasebut sawijining rekaman A sing kapisah, sanadyan anggere alamat IP tetep padha, CNAME uga kudu bisa.
  3. Aku duwe domain kosong sing diwenehi saka rekaman A lan nggunakake CNAME kanggo www.
. 3: Nggunakake rekam A kanggo www. Iku rada luwih efisien minangka nameserver Panjenengan ora kena hit kaping pindho. Yen www iku CNAME, klien browser / web bakal nemokake www. jkwsp. com banjur bakal kudu takon maneh kanggo alamat IP jkwsp. Tuladha.